Selecteer een pagina

Klankschaal
huren

Verhuur Klankschalen

Wil je graag genieten van de kracht van klankschalen, maar weet je nog niet welke klankschaal het beste bij jou past? Of heb je slechts voor een beperkte tijd klankschalen nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden klankschaalverhuur aan voor iedereen die op zoek is naar een flexibele oplossing. Of je nu een volledige set klankschalen wilt huren voor langere tijd of slechts één klankschaal nodig hebt voor een specifieke gelegenheid, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Onze huurklankschalen zijn van hoge kwaliteit en worden zorgvuldig onderhouden en schoongemaakt voor elke verhuur. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en hygiëne.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog jouw klankschalen en ervaar zelf de helende en ontspannende kracht van deze unieke instrumenten!

Prijzen van de huur hangen af van het aantal schalen & de duur van de huur.

 

 

 

Ervaar de helende kracht van onze Full Moon klankschalen set, nu beschikbaar voor verhuur! Deze handgemaakte set van 7 metalen is tijdens de volle maan vervaardigd en is perfect voor het behandelen van het hele lichaam. De krachtige trillingen van de schalen maken deze set ook ideaal voor groepssessies. Wij leveren de set gebruiksklaar, inclusief 3 Full Moon klankschalen, 2 kloppers, 2 strijkstokken en 3 kussens. Ontdek nu de helende kracht van deze set en huur hem bij ons voor een betaalbare prijs.

Ervaar de diepgaande helende kracht van kristallen klankschalen, elke schaal is afgestemd op een specifiek chakra en zorgt voor een harmonieuze trilling in het lichaam. Deze schalen zijn gemaakt van hoogwaardig kristal en worden gebruiksklaar geleverd, perfect voor meditatie en ontspanning. De heldere, zuivere tonen van deze schalen nemen je mee op een innerlijke reis naar diepe rust en vrede.

 

Voeg een extra dimensie toe aan jouw soundhealing sessies met onze grote schalen met gravering! Deze schalen zijn gemaakt van hoogwaardige metalen en zijn voorzien van prachtige gravures, zoals een buddha of de levensboom. Ze zijn perfect voor individuele sessies of groepssessies en zorgen voor diepe ontspanning en harmonie. Wij leveren de schalen gebruiksklaar, inclusief klopper en kussen. Huur nu een set en voeg een uniek element toe aan jouw soundhealing praktijk!

Klankschaal aanvragen

7 + 12 =